Lørdag d. 17. juni trænede Ken Holm skoleskakspillerne

Denne gang kom deltagerne  både fra Århus, Hinnerup og Silkeborg, og de var særdeles aktive og spørgelystne.

Emnet, der denne gang blev taget hul på men som på ingen måde blev gjort færdigt, var BINDINGER.

 

Ken Holm underviser i BINDINGER
Ken Holm underviser i BINDINGER

Af de fremmødte er Nikolaj, de to gange Philip og Nanna meget aktive turneringsspillere i Aarhus Skole Skaks GrandPrix-turneringer, og deres relativt høje niveau var medvirkende årsag til valget af  dagens emne. Den yngste!, Tobias, kommer vi formentligt også til at se i en fremtrædende rolle, når sæsonen igen startes til efteråret. Læs videre “Lørdag d. 17. juni trænede Ken Holm skoleskakspillerne”

Onsdag d. 14. juni blev der afholdt event-møde i Chess house

Formanden for Chess House, Sven Christensen, startede mødet med at redegøre for arbejdet i de to andre nyetablerede grupper, Webgruppen og Trænergruppen, over for de fremmødte. Da der sker meget i begge grupper, og der var en del relevante spørgsmål, tog denne del af mødet næsten en halv time.
Herefter gik mødet over til anden del, der fokuserede på fremlæggelse og drøftelse af kommende aktiviteter i Chess House.
Sven Christensen beskrev en todelt strategi, hvor man på den ene side ville gøre en stor indsats for at forny og forbedre aktiviteter, der traditionelt har været afholdt i Chess House, mens der på den anden side fremover vil være stor fokus på at få gjort Chess House mere udadvendt og dermed få bedre kontakt med omverdenen.

LØRDAGSTRÆNING FORTSAT

Denne lørdags træning af skoleskakspillere blev ret stille, men de fremmødte fik til gengæld så meget mere individuel vejledning.

Her er Dennis først ved tavlen

Dennis underviser ved tavlen

så er der privatundervisning til den ene

privatundervisnig_01

og så til den anden.

privatundervisning_02

Du kan se mere fra dagen i Gert Medom’s lille video HER.

RSS test