Tak er kun et fattigt ord, så kom med til fest!

 

 

I Chess House vil vi gerne takke alle de frivillige der gennem 2017 har gjort det muligt at drive foreningen. Derfor skal alle der har hjulpet til inviteres til fest i Tivoli Friheden den 15. december.
Det gælder alle! Ingen nævnt – ingen glemt, men uden jer havde det ikke været muligt at få vores skakhus til at fungere så godt som det har gjort i det forløbne år.
Langsomt, men sikkert, er Chess House ved at samle kræfter til et 2018, der er planlagt til at blive et forrygende skak år for alle brugere af Chess House. Dette er ikke muligt uden alle vores frivillige, og sidder du derude, og kan se at du har kræfter til at hjælpe til, er du meget velkommen til at blive en del af frivilliggruppen. Vi kan altid bruge ekstra hænder og kræfter indenfor: Barvagter, eventafholdelse, juniortræning, rengøring, sponsorater, madlavning, rejseledere, internet ambassadører, turneringsdeltagelsesindsparkere Smiley, der blinker  osv. osv. måske kan du se et område vi mangler at få styr på, og som du kan bidrage med?  Bare skriv til formand Sven Christensen eller ring på tlf. nr. 50 37 54 17.

Læs videre
Tak er kun et fattigt ord, så kom med til fest!”


Chess House deltager i vellykket multievent

 

 

I sidste uge Deltog Chess House i multieventet Verdensbadene, der blev afholdt i Badeanstalten Spanien. Eventet var temabaseret på badekultur i forskellige tidsperioder og Chess House var eksponent for antikkens tænkere. Showet var bygget op med store sejl, der var spændt ud over bassinet, kæmpelysshow, musik både under og over vandet, udsmykning der skabte de helt rigtige rammer, alt i alt et rigtig professionelt set up.

Læs videre
Chess House deltager i vellykket multievent”

En sjællandsk skotte i Aarhus

Så oprandt dagen, hvor vi fik fint besøg af GM Jacob Aagaard i Chess House. Det vil sige for at være sikker på at have plads nok og de bedst mulige faciliteter, var workshoppen med GM Jacob Aagaard  blevet  flyttet til Dokk1, der dermed skabte en fantastisk ramme om arrangementet.  GM Jacob Aagaard, der til daglig bor i Skotland, havde taget turen til den Jyske hovedstad for en kort stund

GM Jacob Aagaard

3 Michelin stjerner til Chess House

Noma! gå hjem og vug! – for chefkokken Poul Erik disker op med lækker mad, serveret og anrettet på den mest udsøgte og elegante måde, der kan præsteres nord for Alperne. Aftenens arrangement i Chess House bød på udsøgte kulinariske rariteter, der ville kunne få enhver gourmet af højeste kaliber til at gå i længerevarende ekstase.
Tjek lige menukortet og nyd hvad du gik glip af, hvis du ikke deltog i aftenens orgie.
menukortet
Ene lækkerier!!
15 skakspillende madkendere havde fundet vej til de svulmende fade, og alle havde en fantastisk god aften i godt selskab.

Læs videre “3 Michelin stjerner til Chess House”

INDBYDELSE TIL EVENTMØDE

På vegne af Chess House vil jeg hermed gerne invitere alle medlemmer og andre interesserede til at deltage i Eventmøde i Chess House onsdag den 14. juni kl. 19:00.

Efter vi nu har fået etableret både en stærk og velfungerende webgruppe og en bred og faglig kompetent undervisergruppe, er tiden nu kommet til, at vi skaber en proaktiv eventgruppe.
Fremadrettet vil Chess House i langt højere grad være udadvendt, med lyst til at samarbejde på kryds og på tværs men fortsat med fokus på at skabe de bedst mulige oplevelser for skakspillere i al almindelighed og vores egne medlemmer i særdeleshed.

Gennem de sidste par måneder har jeg modtaget en række gode forslag til aktiviteter og initiativer, vi kan give os i kast med. Det er derfor naturligt, at vi i fællesskab ser på, hvad der kunne være spændende udfordringer at give os i kast med.

På mødet vil jeg præsentere og gennemgå en buket af de ideer, der allerede er fremkommet, men det kunne være spændende at få endnu flere gode forslag på bordet.

Man kan så spørge sig selv: hvad med økonomien? Der er svaret, at mange af de skitserede ideer faktisk bidrager positivt til økonomien. På den måde får vi både skabt gode oplevelser, og vi forbedrer samtidig økonomien i Chess House – en såkaldt win/win situation.

Så kom frisk på onsdag, og er du forhindret i at komme, så giv en melding på e-mail eller tlf. til undertegnede, så du kan være med, når begivenhederne for alvor tager fart.

Med venlig hilsen
Sven Christensen
Formand & optimist

FØRSTE LØRDAGSTRÆNING I CHESS HOUSE

Lørdag den 3. i pinsen var dagen, hvor Chess House lancerede fast lørdagstræning for juniorer/skoleskakspillere fra nær og fjern. Børnene, som hurtigt blev døbt ‘det beskidte dusin’, var mødt glade op med store forventninger præcis kl. 13, som var starttidspunktet. Efter en hurtig afsked med forældrene kastede alle sig ud i træningsforløbet.  Men først var der lige tid til at blive fotograferet sammen med en vaskeægte stormester fra Ungarn. Han hedder Zoltan Ribli og har været i top 10 i hele verden for en række år siden. Der var flere skoleskakspillere, der lige voksede er par centimeter, da de stod sammen med en mand af den kaliber. Stormesteren var i Chess House for at undervise nogle af de førende unge danske skaktalenter, så dem var der også lige mulighed for at hilse på. Spændende mennesker at møde, når man for nylig har sat sig for at blive endnu bedre, end hvis man kun fulgte skakundervisningen i skolen.

GM Zoltan Ribli
GM Zoltan Ribli

Læs videre “FØRSTE LØRDAGSTRÆNING I CHESS HOUSE”

Træning og undervisning: Step II

Torsdag den 18. maj holdt vi det første trænermøde i Chess House. De fremmødte fik en gennemgang af tankerne og ideerne, der hidtil er blevet fremlagt omkring træning i Chess House.

Status er, at ca. 15 kompetente skakspillere har meldt sig som potentielle trænere fremadrettet. Nogle ønsker at træne skoleskakspillere, andre ønsker at undervise voksne på højt niveau, og en del er indstillet på begge dele. Det giver et solidt grundlag for at arbejde videre med udviklingen af undervisningen.

Læs videre “Træning og undervisning: Step II”