3 X Succes i Chess House

GM-turneringens sidste to runder blev afviklet på Rosenvangskolen sammen med AaM

Vinterferien har budt på et sandt orgie af skak i Chess House. Hvis du har været med enten som deltager eller som tilskuer, håber vi, at du har fået fuld valuta for pengene; hvis du mod forventning ikke har været med, er du gået glip af nogle gode og spændende oplevelser.

Læs videre “3 X Succes i Chess House”

Chess House GM Turnering Forår 2018

Efter måneders forberedelse kom dagen endelig hvor GM turneringen kunne gå i gang.

Turneringen startede med velkomst af formand Sven Christensen, der understregede at GM turneringen i Chess House både er skabt for at give danske spillere mulighed for at vinde normer, men at der også er lagt stor vægt på at spillere på højt niveau fra forskellige lande skal kunne hygge sig sig sammen i de 10 dage turneringen strækker sig over. Derefter blev Aage Danstrup Olsen introduceret som dommer i turneringen og han ridsede alle de praktiske ting op for spillerne.

CH GM 0018 runde 1
Læs videre “Chess House GM Turnering Forår 2018”

Skaktur til Tyskland

For første gang nogensinde har Chess House kastet sig ud i opgaven som medarrangør af en rejse til en turnering i udlandet. På jomfruturen var rejsemålet Nord-West Cup turneringen i Bad Zwischenahn i Tyskland.

Jan Rewitz fra Østjydsk Turistbusser lagde bus til, og Poul Rewitz, bror til ejeren af busselskabet og også enthuastisk skakspiller, stillede sig til rådighed som chauffør på turen. Mads Boe stod for selve turneringen og hotelarrangementet. Fin arbejdsdeling.

Læs videre “Skaktur til Tyskland”

Tak er kun et fattigt ord, så kom med til fest!

I Chess House vil vi gerne takke alle de frivillige der gennem 2017 har gjort det muligt at drive foreningen. Derfor skal alle der har hjulpet til inviteres til fest i Tivoli Friheden den 15. december.
Det gælder alle! Ingen nævnt – ingen glemt, men uden jer havde det ikke været muligt at få vores skakhus til at fungere så godt som det har gjort i det forløbne år.

Læs videre “Tak er kun et fattigt ord, så kom med til fest!”

Chess House deltager i vellykket multievent

I sidste uge Deltog Chess House i multieventet Verdensbadene, der blev afholdt i Badeanstalten Spanien. Eventet var temabaseret på badekultur i forskellige tidsperioder og Chess House var eksponent for antikkens tænkere. Showet var bygget op med store sejl, der var spændt ud over bassinet, kæmpelysshow, musik både under og over vandet, udsmykning der skabte de helt rigtige rammer, alt i alt et rigtig professionelt set up.

Læs videre “Chess House deltager i vellykket multievent”