Stærkeste Onsdags-EMT i mands minde skudt i gang


To gange Martin: Tv Matthiesen, SK68 mod Bækgaard, Nordre

Så blev den stærkeste onsdags-EMT i rigtig mange år skudt i gang. Arrangør Martin Matthiesen har ikke selv været med siden 2003, og vi mente, at det nok er endnu længere siden, at turneringen har været så stærk som denne gang. Der var et afbud i Mester 1, og da fotografen nåede frem, havde John Rendboe og Vagn Jensen allerede taget en hurtig halv;  Vagn har ellers vundet rigtig mange onsdags-EMT’er de seneste år, men han var forsigtig: Turneringen er jo rigtig stærk, og det er rart at komme på tavlen!

Læs videre “Stærkeste Onsdags-EMT i mands minde skudt i gang”

Mads Boe vinder Superlyn for 3. gang!


Mads Boe modtager sin præmie

Der var 11 deltagere i juniversionen af Superlyn, ok taget i betragtning, at der samtidig var storkamp mellem Portugal og Spanien i VM! Der blev spillet i to 6 mandsgrupper (den ene med oversidder), og selv om jeg havde problemer i starten, bl.a. med et nederlag til Simon Ehrenreich, nåede jeg også med i A-finalen sammen med de øvrige favoritter.

Læs videre “Mads Boe vinder Superlyn for 3. gang!”

Juniorer versus seniorer

Sidst Mads’ juniorhold mødte et udvalgt seniorhold var i 2016

På lørdag (den 26. maj) møder et af Mads Boe udvalgt juniorhold et sammensat hold af seniorer. Stævnet starter kl. 10 i Chess House og forventes at vare til ca. kl. 18. Skal fjerde gang blive lykkens gang for Mads’ tropper?! De to første gange trak seniorerne sig sejrrigt ud, og da holdene sidst mødtes i 2016 blev det meget spændende og endte 32-32!

Læs videre “Juniorer versus seniorer”

Onsdags EMT april-maj: Tredelt førsteplads!


Søren Korshøj Laursen, SK68 – til tops som underdog!

Den netop afsluttede Onsdags-EMT fik tre vindere i Mesterklassen, idet halvdelen af feltet delte førstepladsen med 3½ af 5! En af disse var Søren, der som underdog bed skeer med de erfarne og fortjent tog del i førstepladsen! Han må dog dele æren med:

Mikkel Hansen, Nordre         og Allan Westenborg, Syddjurs   

Læs videre “Onsdags EMT april-maj: Tredelt førsteplads!”

Super SuperLyn! Peter Heine var suveræn


Han kom, han så, han sejrede! Heine var suveræn

Deltagerantallet til martsudgaven af Superlyn eksploderede hen sidst på ugen, og ikke mindst glædede vi os over, at Peter Heine der netop var kommet til Danmark valgte at stille op, og det trak åbenbart også mange andre stærke navne til, såsom Mads og Filip Boe, Bjørn Ochsner, Jonas Bjerre, Jackie Andersen, Peter Grove, Pelle Bank og Lars Hansen! Læs videre “Super SuperLyn! Peter Heine var suveræn”

AaM: Skønhedspræmien kåret!


Esmat Guindy vandt skønhedspræmien ved AaM

En komité bestående af Jesper Mygind, Thomas Vestergaard og undertegnede har vurderet de indleverede partier til skønhedspræmien udsat ved Aarhusmesterskabet. Det tunge valg er faldet på Esmat Guindys gevinst mod Janus Christensen fra 4. runde. Når komiteens valg faldt på dette parti, skyldes det, at Esmat vandt partiet i et flot og effektivt slutangreb.

Læs videre “AaM: Skønhedspræmien kåret!”

Aarhusmesterskabet godt i gang

Aarhusmesterskabet 2018 er kommet godt i gang med 48 deltagere

I aftes startede AaM på Rosenvangskolen med Chess House og Aarhusskakklubberne som arrangør. Spillerne er delt op i 8 grupper á 6 spillere, og selv mesterskabet afgøres i Mester I, hvor IM Jens Ove Fries og IM Tobias Christensen er favoritter. Men andre vil givetvis blande sig, ja selv den lavestratede, talentet FM Mikkel Manosri Jacobsen fra BMS vil kunne blande sig!

Læs videre “Aarhusmesterskabet godt i gang”

Dødt løb i Onsdags-EMT’en

        
Januar-februar onsdagsturneringen blev vundet på deling af Peter Grove og Vagn Jensen

Der var linet op til en stor finale i aftes i Chess House, idet Vagn Jensen – vinderen af november-december udgaven – førte med en halv foran Peter Grove og Kasper Skaarup, og de sidste to skulle mødes indbyrdes! Vagn sikrede sig en mindst delt førstepræmie ved at tage remis mod Mikkel Hansen – det er tredje gang inden for et halvt år de mødes i sidste runde, de to tidligere gange med hurtige remiser til følge, her blev partiet spillet ud i slutspillet!

Læs videre “Dødt løb i Onsdags-EMT’en”