AaM: Skønhedspræmien kåret!


Esmat Guindy vandt skønhedspræmien ved AaM

En komité bestående af Jesper Mygind, Thomas Vestergaard og undertegnede har vurderet de indleverede partier til skønhedspræmien udsat ved Aarhusmesterskabet. Det tunge valg er faldet på Esmat Guindys gevinst mod Janus Christensen fra 4. runde. Når komiteens valg faldt på dette parti, skyldes det, at Esmat vandt partiet i et flot og effektivt slutangreb.

Læs videre “AaM: Skønhedspræmien kåret!”

Dødt løb i Onsdags-EMT’en

        
Januar-februar onsdagsturneringen blev vundet på deling af Peter Grove og Vagn Jensen

Der var linet op til en stor finale i aftes i Chess House, idet Vagn Jensen – vinderen af november-december udgaven – førte med en halv foran Peter Grove og Kasper Skaarup, og de sidste to skulle mødes indbyrdes! Vagn sikrede sig en mindst delt førstepræmie ved at tage remis mod Mikkel Hansen – det er tredje gang inden for et halvt år de mødes i sidste runde, de to tidligere gange med hurtige remiser til følge, her blev partiet spillet ud i slutspillet!

Peter havde hvid imod Kasper, og han vandt partiet og nåede dermed op på en delt førsteplads. Vagn vandt det indbyrdes parti allerede i 1. runde, men da han siden afgav to halve, nåede en hårdt fightende Peter altså op!

Læs videre “Dødt løb i Onsdags-EMT’en”

RSS test