BARTs facade

 

Nytårsskak i Skolegade

 

Chess house drager på udflugt til artcafeen BART den 5. januar. hvor årets første CH Superlyn afholdes.
De muntre skakinteresserede herrer, der ejer BART (og dem er der 6 af!), langer sponseret øl fra Ceres over disken, mens der bliver gået til makronerne på skakbrætterne.

 

Turneringen spilles som sædvanligt med to runder, først indledende og derefter finalerunden, hvor pulsen ofte kommer op i det røde felt inden spændingen bliver udløst og den endelige vinder er fundet.

 

 

 

Chess House forventer, at samarbejdet med BART bliver langvarigt og positivt for alle parter. BART har udtrykt ønske om at være Chess House ambassadører i midtbyen, og på den måde bidrage til at skakken får endnu bedre vilkår i Aarhus. I Chess House tror vi på, at jo mere vi synliggør skakken og gør den lettilgængelig, jo flere vil blive fristet til at spille, uanset om det er i Skolegade eller i Chess House.

 

BART_servering

 

Så plej tømmermændene og drag på eventyr i Skolegade med Chess House og BART  fredag den 5. januar.
 

 

Indbydelsen er HER, tilmelding sker HER og BART finder du HER.
OBS Kampstart er kl. 19:00

 

 

 


Ny deltagerrekord i den 3. Superlyn

 

 

Det hele afgøres i et ægte finaleparti mellem Mads Boe (tv) og
vinderen fra sidst, Peter Grove. Grove kunne ikke gentage succes’en!

Så var der igen deltagerrekord i Superlyn, denne gang 16 deltagere – og blandt disse den regerende Danmarksmester i nærskak! Flot af Mads Andersen at stille op i et felt, hvor det er svært at undgå at tabe rating! Og rating tabte en lidt ærgerlig Mads A, nu ryger han vist under 2500 i FIDE-lynrating (grænsen havde tidligere betydning, men den er (heldigvis!) for nylig ændret til 2600!).

(Se mange flere billeder her)

Læs videre
Ny deltagerrekord i den 3. Superlyn”


Tak er kun et fattigt ord, så kom med til fest!

 

 

I Chess House vil vi gerne takke alle de frivillige der gennem 2017 har gjort det muligt at drive foreningen. Derfor skal alle der har hjulpet til inviteres til fest i Tivoli Friheden den 15. december.
Det gælder alle! Ingen nævnt – ingen glemt, men uden jer havde det ikke været muligt at få vores skakhus til at fungere så godt som det har gjort i det forløbne år.
Langsomt, men sikkert, er Chess House ved at samle kræfter til et 2018, der er planlagt til at blive et forrygende skak år for alle brugere af Chess House. Dette er ikke muligt uden alle vores frivillige, og sidder du derude, og kan se at du har kræfter til at hjælpe til, er du meget velkommen til at blive en del af frivilliggruppen. Vi kan altid bruge ekstra hænder og kræfter indenfor: Barvagter, eventafholdelse, juniortræning, rengøring, sponsorater, madlavning, rejseledere, internet ambassadører, turneringsdeltagelsesindsparkere Smiley, der blinker  osv. osv. måske kan du se et område vi mangler at få styr på, og som du kan bidrage med?  Bare skriv til formand Sven Christensen eller ring på tlf. nr. 50 37 54 17.

Læs videre
Tak er kun et fattigt ord, så kom med til fest!”


Chess House deltager i vellykket multievent

 

 

I sidste uge Deltog Chess House i multieventet Verdensbadene, der blev afholdt i Badeanstalten Spanien. Eventet var temabaseret på badekultur i forskellige tidsperioder og Chess House var eksponent for antikkens tænkere. Showet var bygget op med store sejl, der var spændt ud over bassinet, kæmpelysshow, musik både under og over vandet, udsmykning der skabte de helt rigtige rammer, alt i alt et rigtig professionelt set up.

Læs videre
Chess House deltager i vellykket multievent”


Ligaskak i Chess House i weekenden

 
 

Lars Schandorff og Igor Teplyi krydser klinger

Lars Schandorff og Igor Teplyi krydser klinger

I weekenden er der dobbeltstævne i Chess House i Xtracon-ligaen, lørdag spilles der fra kl. 14 og søndag fra kl. 10. Det er disse fire hold, der er sat i stævne: Team Nordea Skanderborg I, Hillerød I, Århus/Skolerne I & Nordre I.

Du er meget velkommen til at kigge ind i Chess House og se ligaskakken on side – det er naturligvis gratis!

 


Julefrokost i Chess House lørdag d. 16. december

 

 

Efter er år med meget nyt i Chess House runder vi af med noget kendt, en god, gammeldags traditionel julefrokost!

Vi åbner kl. 18:00 og håber at se rigtig mange, inden den lækre mad serveres kl. 18:30.

MENU

Marinerede sild med karrysalat
Stegte sild i lage
Fiskefilet med citron, remolade og rejer
Leverpostej med champignon og bacon
Stegt medister med grønlangkål
Flæskesteg med rødkål
Oste med brød og smør
Ris a la mande m. kirsebærsovs

Læs videre
Julefrokost i Chess House lørdag d. 16. december”


Fodbold i CH lørdag d. 11 og tirsdag 14. november

 

 

Fodboldlandskampene mellem Irland og Danmark kan følges i Chess House.

Lørdag er huset fuld af aktivitet hele dagen med undervisning af piger, juniorer og kvindelandsholdet, men da kampen Danmark – Irland først starter kl. 20:45, holder Per Oehlerich åbent for fodboldfans!  Der åbnes kl. 19:00 og senest 19:30 bestilles der pizza.

Læs videre
Fodbold i CH lørdag d. 11 og tirsdag 14. november”


Den 2. Superlyn havde 14 deltagere!

 

 


Peter Grove (til højre) vandt den 2. Superlyn i flot stil i finalerunden!
På billedet træner Peter under Festugeturneringen imod DM Mads Andersen

Den anden Superlyn havde 14 deltagere, og dermed må Superlyn siges at være på rette vej! Før det gik løs med lynskakken diskede Thomas Vestergaard op med Boller i karry, og det benyttede næsten alle sig af, så der blev totalt udsolgt!

Læs videre
Den 2. Superlyn havde 14 deltagere!”