JMC 2017 #4 blev en stor succes!

JMC 4 et sandt juleeventyr.

Det skete i de dage, at sneen dalede ned over Chess House, og glade skakinteresserede børn var kommet fra nær og fjern med deres forældre for at deltage i årets sidste Junior Master Class.
Stemningen var helt i top fra morgenstunden, hvor skakhuset var fyldt til bristepunktet, da alle deltagere skulle skrives i mandtal. Sammen med de fire vise mænd drog børnene i samlet flok til træningslokalerne, hvor de i de følgende 2,5 timer modtog visdom og klogskab ud i skakkens utallige mysterier. Der var ikke røgelse og myrra, men i stedet komplekse opgaver og hemmelige opskrifter på farlige åbninger og magiske slutspil.


Da middagstid nærmede sig og sulten stod for døren, åbenbarede der sig et sandt julemirakel: 20 store dampende pizzaer havde fulgt ledestjernen over Chess House og stod nu klar til indtagelse for den store skare. Nu udfoldede der sig scener, der nærmest mindede om et romersk orgie, og inden sandet var løbet igennem timeglasset, var alle pizzaer fortæret og forsvundet i de svulmende veltilfredse maver. Julehyggen og roen faldt over det gamle skakhus, og børnene ladede nu op til de kommende gladiatorkampe på skakbrættet, hvor der ikke ville blive vist nåde

Se, det var et rigtigt juleeventyr.

Læs mere om dagen og se de mange billeder HER, bl.a. af årets pokalvindere, Philip Uhre Knudsen, William Østergaard-Nielsen og Christian Frambøl.

Vinder af JMC Vandrepokalen blev Christian Frambøl.

Sponsor Jørgen Overgaard fra Laser Time kongratulerer Christian Frambøl