BARTs facade

 

Nytårsskak i Skolegade
Chess house drager på udflugt til artcafeen BART den 5. januar. hvor årets første CH Superlyn afholdes.
De muntre skakinteresserede herrer, der ejer BART (og dem er der 6 af!), langer sponseret øl fra Ceres over disken, mens der bliver gået til makronerne på skakbrætterne.

 

Turneringen spilles som sædvanligt med to runder, først indledende og derefter finalerunden, hvor pulsen ofte kommer op i det røde felt inden spændingen bliver udløst og den endelige vinder er fundet.

 

 

 

Chess House forventer, at samarbejdet med BART bliver langvarigt og positivt for alle parter. BART har udtrykt ønske om at være Chess House ambassadører i midtbyen, og på den måde bidrage til at skakken får endnu bedre vilkår i Aarhus. I Chess House tror vi på, at jo mere vi synliggør skakken og gør den lettilgængelig, jo flere vil blive fristet til at spille, uanset om det er i Skolegade eller i Chess House.

 

BART_servering

 

Så plej tømmermændene og drag på eventyr i Skolegade med Chess House og BART  fredag den 5. januar.
 

 

Indbydelsen er HER, tilmelding sker HER, betaling HER og BART finder du HER.
OBS Kampstart er kl. 19:00