Midtvejsstatus: Svanesang!

Henrik Svane forrest tv bringer sig i front med sejr.


Bagefter, så de vigtige efteranalyser nedenunder!

Vi er nu fire runder henne i Summer Open, og det er tid at lave midtvejsstatus!

Fire spillere vandt de to første, men i 3. runde spillede de så alle remis indbyrdes. I fjerde runde vandt Henrik Svane som den eneste af disse, og dermed har han bragt sig alene i spidsen med 3½ af 4.
Tre spillere er dog kun et halvt efter, det er Benny Lauridsen, Graham Taylor og Morten Lyck Hansen. Parringen i 5. runde er Graham hvid mod Henrik og Morten hvid mod Benny. Sjuskes der, kan de let blive indhentet af nogle af de hele syv spillere, der ligger lige bagefter med 2½!
Så der er stadig fuld spænding på!

Her hele præmielisten

Pt. er det Graham og Morten, der ligger bedst blandt spillerne under 2000, mens Jonas Hertz Raun lige nu er bedst både i under 1650 og under 1550! Men der er langt hjem, og man kan jo kun vinde én præmie!

Link til live her; link til turneringstabellen her.