Firdelt førsteplads i Summer Open

Bag hænderne Peer Ole Pedersen, der med en god slutspurt nåede op og fik en delt førsteplads.
Til højre ses Kris Hedelykke, der fik præmien som den bedstplacerede under 1650.

Her de tre andre vindere: Til venstre Henrik Svane (forrest) og Graham Taylor og bagest til højre Morten Lyck Hansen. På billedet spiller Svane imod Christian Emil Frambøl.

Topspillerne var noget fredelig indstillet til sidst, og det betød, at turneringen blev vundet af hele fire spillere med hver 5 points, nemlig de med fed markerede i billedteksterne ovenfor. Flemming Pagh Iversen blandede sig i toppen og kunne med sejr i sidste runde have byttet plads med Graham Taylor. Han var dog fredeligt indstillet og fik med 4½ fortjent præmien som den bedste under 2000.

Kris Hedelykke tog med 4 points præmien som den  bedste under 1650, og Jonas Hertz Raun og Bjarke Hellemann tog med 3½ points præmien som de  bedste under 1550. Jonas Hertz Raun var den, der vandt mest i rating: +140! Han fik derfor præmien: Et kombineret skak, dam- og backgammmonspil samt en flaske vin med seks vinglas.

Link til partierne her; link til turneringstabellen her.

En god turnering er slut, sommeren falder på i Chess House, dog fortsætter juniortræningsseancerne hver lørdag! Midt i august starter den første onsdagsturnering op.

Vil du gerne spille lokalskak her i sommerferien, har du muligheden hos Syddjurs i Hornslet, de afholder en 5-runders EMT i dagene 24. – 28. juli, indbydelse og tilmelding her.