Festugeturneringen – fredag 3 runders hurtigskak

3. runde: Light forrest tv besejrer Tobias og bagved vinder Johan (th) over Rasmus

Med kun godt 20 deltagere blev turneringen flyttet til selveste Chess House, og turneringen blev forkortet med en runde, så der fredag kun skulle spilles 3 hurtigpartirunder. Og der blev gået til sagen! I første runde mødte top bund, og det betød da også en hurtig runde uden overraskelser.

Men allerede i 2. runde var der et par artige overraskelser: Rasmus Skytte måtte ned mod Bjarne Light, og Martin Matthiesen tabte til Johan Hardlei! De to overraskende fortsatte i tredje runde: Light besejrede Tobias Christensen, mens Johan slog Rasmus Thøgersen! Dermed var Light og Johan overraskende alene i spidsen som de eneste med 3 af 3, og ingen har 2½! I skrivende stund spiller de to stadig i 4. runde i et tæt opgør!

Vi skal se, hvad der sker, når top møder bund, her skoleskakspiller mod skoleskaklærer (!):

Tak for kaffe!


Den regerende Danmarksmester besøgte turneringen, her spilles lyn mod Peter Grove

Du kan se alle deltagerne her, billederne er fra 3. runde.