Festugeturneringen – lørdag

Bjarne Light (tv) må først ned mod Johan Hardlei, men så sejr over Lars Hansen (billedet)

4. runde: Johan Hardlei fortsatte det gode spil, og han vandt et kompliceret parti over Bjarne Light! I toppen vinder også Karsten Rasmussen og Tobias Christensen over hhv. Jeanne-Philippe Miqueu og Morten Lyck. Johan er altså stadig i front med maksimum, et point foran konkurrenterne!

5. runde: Tobias spiller en skarp variant imod Johans Drage. Det er længe uklart, men så fejler Johan endelig, taber en officer og dermed partiet. Tobias er nået op, og det samme kan Light i et kompliceret parti imod Lars Hansen (billedet øverst):

Det betyder, at der er tre mand i front med 4 af 5 inden de sidste to søndagsrunder, og de har mødt hinanden indbyrdes, og skal derfor i 6. runde hver møde én af dem med 3½: Karsten Rasmussen, Rasmus Skytte og Rasmus Thøgersen – det bliver en spændende søndag!

Her har du nogle af hovedkræfterne bag turneringen.