Vagn Jensen vinder sikkert Efterårsferie EMT’en

 Vagn Jensen blev en sikker vinder af turneringen

Efterårsferie EMT’en havde trods udmærket kampskak en meget høj remisprocent, og det betød, at favorit Vagn Jensen efter tre sejre i starten kunne vinde ved at køre i mål med to halve til sidst. Vagn var dog i visse problemer i næstsidste runde imod Kasper Skaarup, men Kasper var forsigtig og tog remisen, da muligheden opstod!


Kasper Skaarup er en flittig deltager i Chess House’s turneringer, her blev det til en 2. plads

Kasper vandt to partier og spillede tre remis, og de 3½ points viste sig at være nok til 2. pladsen! Også Mikkel Hansen gik ubesejret igennem turneringen, men han måtte dele 3. pladsen med Morten Lyck Hansen og Flemming Pagh, alle scorede de 3 points. Link til turneringstavlen her.