NyhedUncategorized

Efterårets første Superlyn

Efterårets første Superlyn løb af stablen fredag den 02-11. Desværre deltog kun en håndfuld energiske lynfanatikere, men det gjorde ikke kampviljen mindre.

Fredagen var J-Dag, og det har sandsynligvis ramt mange skakspillere, så de var kommet ud af kurs og ikke nåede frem til turneringen! Ikke desto mindre blev der gået til stålet og alle spillede dobbeltrunder. Da røgen lettede og barvagten havde hentet CH rationen af juleøl ved frigivelsen præcis kl 21 var vinderen fundet.

Første pladsen gik til Martin Mathiesen med suveræne 7,5 point. På andenpladsen landede en stærkt spillende Jens Fog med 5,5 point og på tredjepladsen med 4 point var det en stor fornøjelse at se “the comeback kid” Bjarne Pedersen

Tak til både spillere og tilskuere for en hyggelig aften. Vi ses til næste Superlyn i 14. december.