Nyhed

Stærkeste Onsdags-EMT i mands minde skudt i gang


To gange Martin: Tv Matthiesen, SK68 mod Bækgaard, Nordre

Så blev den stærkeste onsdags-EMT i rigtig mange år skudt i gang. Arrangør Martin Matthiesen har ikke selv været med siden 2003, og vi mente, at det nok er endnu længere siden, at turneringen har været så stærk som denne gang. Der var et afbud i Mester 1, og da fotografen nåede frem, havde John Rendboe og Vagn Jensen allerede taget en hurtig halv;  Vagn har ellers vundet rigtig mange onsdags-EMT’er de seneste år, men han var forsigtig: Turneringen er jo rigtig stærk, og det er rart at komme på tavlen!

Der er 29 til start, tre Mestergrupper (!!) og en Basisgruppe med 10 deltagere. I Mester 1 er de to ovensiddende Martin’er svage favoritter, men ungdommen er godt repræsenteret ved Jens Ramsdal, SK68, som jeg i lørdags udnævnte til byens nye fusker-konge, lad os se, om han kan leve op til det! Også Nicolai Kvist Brondt må man regne med. Men hvad med dagens to glade remisspillere, vil de ikke blande sig …. ?!

Vue over Mester 2 og Mester 3

I Mester 2 er Peter Kristensen, Silkeborg svag favorit foran Mikhael Andersen, Aros – de mødes indbyrdes her i 1. runde! – men også Dennis Hemdorff, Nordre har over 2000. Og igen er der en SK68 juniorrepræsentant i Johan Hardlei, han vil sikkert også lege med! Der er to mesterspillere med i Mester 3: Benny Lauridsen, Viby og Mikkel Hansen, Nordre, men Graham Taylor på 1895 er også et godt bud!

I Nordøst-lokalet holder Basisklassen til

I Basisklassen er Jonas Nielsen, Nordre svag favorit, og han lagde da også ud med turneringens første sejr. Men der er flere andre gode bud: Bjarne Lysgaard-Egeberg, SK68, Brian Kristensen, Viby og Sebastian Gråbæk, ligeledes Viby. Bemærkelseværdig er deltagelsen af en 10-årig pige: Nancee Arockiaraj, også fra Viby!

Link til turneringen her.