Nyhed

Information vedr. AaM 2019

Chess House står som ansvarlig for afvikling af turneringen Aam 2019. I den forbindelse har vi valgt at beslutte at foretage nogle ændringer i forhold til turneringen.  

1)

Turneringen afholdes i Chess House, Katrinebjergvej 111, 8200 Aarhus N.  

Hvorfor så det?  

Fordi at vi oplevede, at tilmeldingerne var gået i stå i en lang periode. Vi lå på lige godt 20 deltagere, og det var ikke tilfredsstillende i forhold til den målsætning, vi havde sat os, da vi valgte Kulturcentret Fjordsgades Skole. Vi har derfor besluttet at flytte arrangementet til Chess House, hvor vi i forvejen har en GM turnering i gang i AaM perioden. Vi tror på, at det skal være både rart og hyggeligt at spille skakturnering, så vi mener, at det er bedre at være i Chess House. Her vil lokalerne være fyldte med skakspillere, og god stemning er at foretrække fremfor halvtomme lokaler på Kulturcentret.  Samtidig er det også en påmindelse om, at det er udfordrende for skakarrangører, at alle vælger at melde sig til til sidst. Vi ved godt, at det er meget normalt, og der kan være taktiske grunde, men det gør det sværere for arrangørerne at disponere, især når man skal booke lokaler “ude i byen”. Herfra skal der lyde en opfordring til, at man fremover melder sig til så tidligt som muligt og så i stedet melder fra, hvis man skulle blive forhindret. Vi klager ikke som sådan, vi vil bare gerne gøre det bedre for alle skakspillere.  

2)

Ændring af turneringens længe.  

Hvorfor så det?  

Turneringen var oprindeligt planlagt til at forløbe over fire dage fra torsdag til søndag. P.g.a. at Chess House er booket om torsdagen i anden sammenhæng, var vi tvunget til at forkorte turneringen med en dag, hvilket svarer til et mindre parti skak med normal tidskontrol. Det er beklageligt og ærgerligt, men det kan der ikke laves om på. Så der er hurtigskak om fredagen og som oprindeligt planlagt 2 X 2 partier med skak med normal tidskontrol henholdsvis lørdag og søndag.  

3)

Hvorfor samme indskud?  

Ja, vi har valgt at køre med samme indskud da alle indskud går til præmier, samt at vi i forvejen havde forhøjet præmiesummen. Vi ser derfor ingen grund til at ændre indskuddet.  

4)

Er der andre fordele?  

Ja, udover at man kan følge med i GM turneringen, har vi valgt at tilbyde alle gratis adgang til 2 seminarer med henholdsvis GM Kotronias og GM Grivas på søndag kl. 13:00, tilmelding HER.  

5)

Kan man melde fra turneringen?  

Ja, det kan man da. Efter vi lavede ændringerne, blev turneringen lynhurtigt fyldt op, og vi har nu venteliste, så hvis man har fortrudt sin deltagelse, skal man bare rette henvendelse til turneringsleder Morten Rasmussen eller undertegnede.    

6)

Hvordan kommer jeg på ventelisten?

Ønsker man at melde sig på ventelisten, skal man kontakte Martin Matthiesen på 27 21 20 36 eller martinmatthiesen@yahoo.dk.

Det var så det vi kunne sige om den kommende AaM turnering. Vi har gjort os nogle erfaringer, som nu er delt med jer. Vi håber alle får en god turnering på trods af ændringerne, og vi glæder os til at se jer i Chess House.  

Med venlig hilsen  
Sven Christensen  
Formand Chess House