Nyhed

Midtvejsstatus: Normer i sigte !?

Bjørn Ochsner og Jonas Bjerre fører turneringen og har fine normchancer

Midtvejsstatus: De unge danske talenter ligger rigtig godt til i turneringen og besidder de tre første pladser! Bjørn og Jonas har begge scoret imponerende 4 af 5, og Jesper Thybo er også kommet fint med efter en sløj start, han ligger et halvt efter de førende med 3½.

Selvom danskerne imponerer, er der dog stadig langt op til stormesternormen på 6½, Bjørn og Jonas skal score 2½ af 4, de møder begge to GM’ere og Jesper i de sidste runder! Jesper skal lave 3 af 4, men han mangler til gengæld kun én GM’er, men altså også de to førende!

Filip Boe og Jesper Thybo i efteranalyserne i runde 5

Filip Boe har derimod haft en skidt start, tre halve er det blevet til. Men Filip kan faktisk godt nå IM-normen endnu, det kræver 3 af 4 i de sidste, en stor udfordring efter den sløje start og to stormestre forude ….