Nyhed

AaM kom godt i gang

3. runde: Uffe Vinther-Schou (forrest th) besejrer Claus Støvring og bringer sig alene i spidsen. Bagved bliver det remis mellem Tobis Christensen (tv) og Jens Ramsdal.

AaM kom i aftes godt i gang i de snævre rammer i Chess House, der var om jeg så må sige fuldt hus! Aftenen bød på tre runder hurtigskak, og kun én spiller kom igennem med maksimum: Uffe Vinther-Schou. Uffe er dog skarpt forfulgt af en firbande med 2½: Tobias Christensen, Jens Ramsdal, Thomas Klitgaard og Nicolai Kvist Brondt.

Thomas Klitgaard (forrest) og Nicolai Kvist Brondt – begge til venstre – vinder over hhv. Rasmus Thøgersen og Johan Hardlei

Der afsluttes nu med to gange to koordinerede partier hhv. lørdag og søndag; Uffe møder i 4. runde Tobias. Som sagt er der fuldt hus, idet der jo også spilles GM-turnering med fine danske normchancer – og nedenunder ved baren er der naturligvis også god stemning:

Links til hhv. live og turneringstabel finder du på forsiden af chesshouse.dk