Nyhed

Stort sponsorat til Chess House

I Chess House støtter vi op om cirkulær økonomi, d.v.s at ting ikke bliver destrueret, men i stedet bliver brugt fuldt ud. Igennem det seneste år har vi løbende holdt kontakt med Holmriis System B8, og i januar 2019 var vi på virksomhedsbesøg i Bjerringbro for at få forklaret mere om måden cirkulær økonomi fungerer i praksis.  

Stor var vores glæde da vi i sidste uge blev kontaktet,og blev informeret om at vi var blevet udvalgt foran mange andre foreninger og institutioner til at modtage et sponsorat fra Danfoss i Hasselager. Vi havde 48 timers varsel inden der ankom en enorm lastbil med super flotte møbler til os i Chess House. Chaufføren Jesper, (med mange seje tatoveringer), fik manøvreret lastbilen baglæns ind i gården på trods af de mange parkerede biler.  Vores nabo FOF aftenskole havde med ekstremt kort varsel velvilligt stillet et lokale til rådighed for os uden beregning, hvor vi kunne opmagasinere møblerne, mens vi tømte Chess House for gamle og temmeligt udslidte møbler.  

Stort set alle møbler er blevet udskiftet i hele Chess House, vi har fået en flot linie med dyb blå hele vejen igennem og reolerne er i lyst eg. Vi har fået ekstra behagelige stole til det store spillelokale på. 1. sal, så det nu er mere eksklusivt og behageligt når vi får fint besøg til IM/GM turneringerne. I stueetagen er der nu ryddet plads i forgangen til en udvidelse af garderobepladsen, som har været savnet længe, nu hvor der kommer så mange i Chess House hele tiden.  Den store nyskabelse er vores nyindrettede computerrum og skakbibliotek. Stole, borde og computerskærmene er på plads, nu skal vi bare have PCére og tastaturer så er vi klar med 5 nye computerskakspillestationer, og mon ikke det nok skal lykkes i nær fremtid. I rummet blev der også plads til en bogkarussel med plads til ca. 250 bøger, så der bliver ikke mangel på læsestof for skakinteresserede.  

Dygtige og energiske frivillige har knoklet for at få skabt de nye rammer, og i den kommende tid vil vi arbejde videre på at forny og forbedre Chess House, men dette sponsorat fra Danfoss var helt klart startskuddet, uden det ville det have været økonomisk uoverskueligt for os at gå igang.  

Chess House ønsker at give en stor tak til Danfoss, Holmriis System B8, FOF, Charlotte fra Olav De Linde, Jesper fra Thor Trans samt til de “hårde flyttedrenge”.

Sven Christensen
Formand
Chess House