Den 2. Superlyn havde 14 deltagere!


Peter Grove (til højre) vandt den 2. Superlyn i flot stil i finalerunden!
På billedet træner Peter under Festugeturneringen imod DM Mads Andersen

Den anden Superlyn havde 14 deltagere, og dermed må Superlyn siges at være på rette vej! Før det gik løs med lynskakken diskede Thomas Vestergaard op med Boller i karry, og det benyttede næsten alle sig af, så der blev totalt udsolgt!

De 14 deltagere spillede først i to indledende grupper, og her blev de to grupper ikke overraskende vundet af hhv. Mads Boe og sønnen Filip Boe, begge i øvrigt med maksimum 6 af 6! Link til de indledende grupper her.

De to Boe’er var derfor også favoritter i finalerunden, men her skulle det gå ganske anderledes, idet Peter Grove tog over, og han levede op til Boe’ernes præstation i de indledende grupper, Grove vandt nemlig finalegruppen med maksimum 6 af 6! På de næste pladser kom så de to Boe’er: Mads med 4½ og Filip med 4.

B-finalen blev mere spændende, og her endte det med, at tre spillere delte førstepladsen med 4½ af 6, det var Bjarne Lysgaard-Egeberg, Per Oehlerich og Anton David. Link til finalegrupperne her.

Den 3. Superlyn løber af stablen fredag den 1. december, turneringen starter 19:30, og der er igen spisning fra kl 18:00 – vel mødt! Tilmelding sker på DSU her.