Tak er kun et fattigt ord, så kom med til fest!

I Chess House vil vi gerne takke alle de frivillige der gennem 2017 har gjort det muligt at drive foreningen. Derfor skal alle der har hjulpet til inviteres til fest i Tivoli Friheden den 15. december.
Det gælder alle! Ingen nævnt – ingen glemt, men uden jer havde det ikke været muligt at få vores skakhus til at fungere så godt som det har gjort i det forløbne år.

Langsomt, men sikkert, er Chess House ved at samle kræfter til et 2018, der er planlagt til at blive et forrygende skak år for alle brugere af Chess House. Dette er ikke muligt uden alle vores frivillige, og sidder du derude, og kan se at du har kræfter til at hjælpe til, er du meget velkommen til at blive en del af frivilliggruppen. Vi kan altid bruge ekstra hænder og kræfter indenfor: Barvagter, eventafholdelse, juniortræning, rengøring, sponsorater, madlavning, rejseledere, internet ambassadører, turneringsdeltagelsesindsparkere Smiley, der blinker  osv. osv. måske kan du se et område vi mangler at få styr på, og som du kan bidrage med?  Bare skriv til formand Sven Christensen eller ring på tlf. nr. 50 37 54 17.
I samarbejde med Aarhus Kommune kan vi tilbyde gratis deltagelse i den store frivillighedsfest, der bliver afholdt i Tivoli Friheden, som tak for den store hidtidige indsats. Læs mere her: Frivilligfest.dk
Hvis du har hjulpet til i løbet af året fortjener du virkeligt at få en god oplevelse, sammen med med mange andre der har bidraget.
Med venlig hilsen
Bestyrelsen
Chess House