Chess House i Ridehuset

Hermed en invitation til alle vores medlemmer til at slå vejen et smut forbi Ridehuset i Aarhus på søndag den 21. januar fra kl. 14 til 17.

Chess House er en del af samarbejdet omkring Frivillighovedstad 2018, og i den anledning er vi blevet inviteret til at have en stand i Ridehuset i forbindelse med åbningen.

Stand i ridehuset

Så kom forbi og mød andre skakinteresserede, få et hurtigt slag skak, og se og oplev de mange andre stande med foreninger og aktiviteter der præger fritids- og kulturlivet i Aarhus området.

2018 er på mange måder året, hvor vi i Chess House kontinuerligt vil vise flaget ud af til for at øge interessen for skak, og for at gøre opmærksom på de mange tilbud vi har at byde på.

 

Program for den officielle åbning af

Europæisk Frivillighovedstad 2018

14.00 Fælles start i Ridehuset efterfulgt af velkomst ved borgmester Jakob Bundsgaard og Director at European Volunteer Centre Gabriella Civico

15.10 Rappere fra RapAkademiet

15.20 Opera / En munter Wagner-arie v/Jesper- Bruun- Jensen og Anne Lise Quorning

16 .10 De Splittergale

16.45 Total hip Replacement

Når arrangementet er slut kl. 17, uddeles der lys til alle, der vil gå med over på pladsen foran rådhuset for at tage imod HKH Kronprinsesse Mary.

 


 

Arrangementet i Ridehuset blev en stor succes ! 

Chesshouse mødte tidligt op og fik tildelt to borde i Ridehuset. Der var ialt mødt 94 organisationer op, så der var stor spredning i feltet, lige fra flamenco dansere over Røde Kors og Chesshouse til TV-stationer , Naturorganisationer, pensionist klubber og meget mere.

På standen havde Chesshouse et bord til at spille skak ved og et bord til brochurer. Dennis, Martin og Per havde taget turen ind til byen for at deltage og blev ikke skuffede. Ifølge arrangørerne var der ca. 5.000 mennesker på besøg i løbet af dagen ud over de ca. 300 frivillige, der passede standene.

Det skabte naturligvis trængsel men også mulighed for at flere kunne komme til at lære vores forening at kende.

Der kom gamle ansigter forbi standen men også en del nye, der blev talt både dansk og udenlandsk, og der var i det hele taget en rigtig god aktivitet på standen.

De forbipasserende havde mulighed for at få et parti skak eller en snak  og der blev delt mange brochurer ud, mon ikke det giver afkast på den lange bane ? Det tror vi bestemt, at det gør, og vi fik selv mange nye kontakter.

Alt i alt et meget vellykket arrangement, hvor den gratis suppe var et stort hit!

Der blev taget billeder og filmet til diverse TV-stationer og nyhedsmedier, så bliv ikke overrasket, hvis der dukker billeder af os op i de forskellige medier !

Per Oehlerich

Se billeder HER.