Dødt løb i Onsdags-EMT’en

        
Januar-februar onsdagsturneringen blev vundet på deling af Peter Grove og Vagn Jensen

Der var linet op til en stor finale i aftes i Chess House, idet Vagn Jensen – vinderen af november-december udgaven – førte med en halv foran Peter Grove og Kasper Skaarup, og de sidste to skulle mødes indbyrdes! Vagn sikrede sig en mindst delt førstepræmie ved at tage remis mod Mikkel Hansen – det er tredje gang inden for et halvt år de mødes i sidste runde, de to tidligere gange med hurtige remiser til følge, her blev partiet spillet ud i slutspillet!

Peter havde hvid imod Kasper, og han vandt partiet og nåede dermed op på en delt førsteplads. Vagn vandt det indbyrdes parti allerede i 1. runde, men da han siden afgav to halve, nåede en hårdt fightende Peter altså op!

“Hårdt fightende Peter” kan jeg eftervise med dette parti imod Mikkel midt i turneringen (Mikkels kommentarer er markeret, resten er mine):

Link til turneringstabellen her.
Vi skal lige forbi vinterferien med AaM, inden Februar-marts udgaven starter den 28. februar, se nærmere her.