AaM: Skønhedspræmien kåret!


Esmat Guindy vandt skønhedspræmien ved AaM

En komité bestående af Jesper Mygind, Thomas Vestergaard og undertegnede har vurderet de indleverede partier til skønhedspræmien udsat ved Aarhusmesterskabet. Det tunge valg er faldet på Esmat Guindys gevinst mod Janus Christensen fra 4. runde. Når komiteens valg faldt på dette parti, skyldes det, at Esmat vandt partiet i et flot og effektivt slutangreb.

En anden kandidat til præmien var naturligvis gemal Jens Ove Fries’ spektakulære gevinst over Lars Hansen, hvor Jens Ove ofrede to officerer og vandt. Men en nærmere granskning af partiet viser dog, at at partiet ikke var korrekt, Lars kunne flere gange efter ofrene have fået afgørende fordel. Så Jens Ove må altså sande, at man ikke kan få det hele, han må nøjes med mesterskabet og overlade skønheden til spindesiden!

Her så partiet, der nappede skønhedspræmien:

 

Tak til alle, der bidrog til konkurrencen med et parti!

Link til turneringstavlerne her.
Link til udvalgte partier her.