Chess House Summer IM 2018

Så byder Chess House igen op til kamp om normer og titler.

I perioden fra 1. til 7. juli har Chess House fornøjelsen og æren af at arrangere en spændende IM-turnering i vores lokaler på Katrinebjergvej.

Feltet er denne gang præget af det stærke køn, da hele 40% af deltagerne er kvinder, både fra Danmark og udlandet. Forhåbentligt er det et tegn på, at vi fremover kan få flere piger/kvinder med til vores mange arrangementer; det er alt andet lige sjovere, når vi er sammen – allesammen.

Alle er velkomne til at tage et smut forbi Chess House og følge med i begivenhedernes gang, og skulle man være forhindret, er der selvfølgelig live transmission alle dage under Thomas Vestergaards kyndige ledelse.

Samtidig med IM turneringen afholdes der også både Bootcamp (træningslejr) for de unge og ikke mindst Summer Open-turneringen, hvor vi snart kan melde udsolgt, så husk at tilmelde dig snarest! Sidste år var en stor succes, og mon ikke det bliver mindst lige så godt i år!

Kort og godt – masser af spændende skak i Chess House, som du både kan følge og deltage i.

Sven Christensen
Formand og optimist.