Mads Boe vinder Superlyn for 3. gang!


Mads Boe modtager sin præmie

Der var 11 deltagere i juniversionen af Superlyn, ok taget i betragtning, at der samtidig var storkamp mellem Portugal og Spanien i VM! Der blev spillet i to 6 mandsgrupper (den ene med oversidder), og selv om jeg havde problemer i starten, bl.a. med et nederlag til Simon Ehrenreich, nåede jeg også med i A-finalen sammen med de øvrige favoritter.

B-finalen: I et jævnbyrdigt felt var Bjarne Lysgaard-Egeberg bedst med 3 af 4, mens peruvianske Ricardo de la C? fra Peru løb med andenpladsen – som Thomas Vestergaard sagde ved præmieoverrækkelsen: “Glæd dig i dag, i morgen bliver det tårer”, naturligvis myntet på VM-kampen Danmark – Peru, vi får se!

A-finalen: Majvinderen IM David Miedema var naturligvis blandt favoritterne, men min egen favorit var Mads Boe. Og ganske spændende blev det, og så med mig i én af hovedrollerne! Mads lagde blødt ud med to halve mod David samt Poul Rewitz. Men så kom han i gang og vandt de næste to!

Jeg lagde ud med to pinde, men i en klar gunstig stilling mod Grove, gik jeg helt galt i byen i tidnøden og tabte.  I 4 runde mødte jeg så David, som havde et positionelt overtag, men jeg holdt gryden i kog og fik noget ind i tidnøden og vandt!

Situationen var nu den, at Mads og jeg førte med 3 af 4, David havde 2½ – og Mads og jeg skulle netop mødes i et rigtigt finaleparti! Desværre blev det ikke den store finale, Mads fik med sort hurtigt overtaget, og selvom jeg var tæt på at få blokeret med tårn mod dronning, var Mads’ sejr fortjent! Mads var dermed vinder med 4 af 5,  og da David vandt over Søren Holst, nappede han 2. pladsen.

Link til tavlerne her.