Jørgen Overgaard er død

Jørgen ved præmieoverrækkelsen, Junior Master Class 9/12-2017

I går indløb den sørgelige besked, at Jørgen Overgaard er afgået ved døden efter længere tids sygdom. Jørgen var til det sidste aktiv i Chess House, så sent som forrige onsdag spillede han med i Onsdags EMT’en, hvor han var fast deltager.

Gennem årene har Jørgen igen og igen sponsoreret smukke, graverede ting fra sønnens firma til Chess House. Han tænkte især på de unge juniorer, så foruden store præmiepokaler til vinderne af Junior Master Class designede og producerede han plaketter med hver enkelt deltagers navn på; sådan fik alle et minde fra JMC 2017. Senest hjalp han med anskaffelsen af vandrepokal til Aarhus Mesterskabet; den er kæmpestor og har fast plads i Chess House.

Foruden alle de spændende timer, vi har delt med Jørgen ved brættet, kommer mange dejlige samtaler og diskussioner. Jørgen var åben, udadvendt og imødekommende, og han kunne engagere sig med en smittende iver i utrolig meget forskelligt. Vi er virkelig mange, der blev meget kede af det og sørgmodige, da vi hørte om hans bortgang; han vil blive savnet. Æret være hans minde.