Fodbold, grill og auktion

En hyggelig eftermiddag og aften blev det til i Chess House, da skakspillere og ikke skakspiller valgte at lægge vejen forbi for at følge fodboldkampen mod Frankrig. Poul Erik og Mona gav god hjælp i køkkenet, tak, og så var der lagt op til fodbold.

I pausen blev grillén tændt og der kunne nydes hotdog efter en halvsløj 0-0 kamp. Men Danmark gik videre så stemningen var god.

Jakob Højerslev, 7 år, hjalp med at tage billeder – som alle kan ses her – den dreng har talent 🙂  (nabo motions klubben kom tit forbi)

Aften sluttede med at auktionarius Mads Boe styrede slagets gang ved en støtteauktion for Chess House, selvom mange var gået hjem for at fordøje pølser mm. i sofaen, gav den alligevel pænt over kr. 1000.

Tak for en hyggelig eftermiddag/aften i Chess House, og specielt – medhjælper tak – til Poul Erik, Mona og Mads Boe.

/Morten