Bootcamp afsluttet

Tobias Rostgaard

I forbindelse med Chess House sommer open var der arrangeret juniortræning om eftermiddagen, sådan at de unge mennesker kunne få en hel uge fyldt med skaktræning og turneringspartier. Det kan man kun blive bedre af!

          

Der var otte deltagere på bootcampen, bl.a. fire fra Sjælland, som overnattede hos de andre deltagere. Så det sociale fællesskab var helt i top. Nicolai Brondt og Tobias Rostgaard, begge BMS, stod for undervisningen. Tobias gennemgik nogle tårn mod løber slutspil med bønder på samme fløj. Her skulle deltagerne bl.a. prøve at slå IM-aspiranten i disse slutspil. Nicolai gennemgik strukturer, der fx kan opstå i d4-åbninger, hvor sort tager en bonde på c4 og holder fast i den. Til gengæld får hvid frit officersspil og angrebsmuligheder. Deltagerne skulle løse opgaver fra relevante partier, som efterfølgende blev gennemspillet og gennemgået. Efter dette blev der spillet korte træningspartier, som blev analyseret i plenum.

          

Alt i alt en hyggelig ugen med et stort udbytte, hvor de deltagere som også deltog Chess House Sommer Open nok også har været en smule trætte lørdag aften da det hele var slut.

/Nicolai