Carlsen – Caruana 9. parti. Onsdag d. 21/11

Med et spændende VM, til trods for ingen sejre, nærmer VM-matchen sig sin sidste afgørende fase. Vil en af VM-kombattanterne tage stikket, bringe sig i front og tvinge modstanderen frem på brættet, eller vil vi igen få en deling i porten efter et kompliceret slutspil.

Hvilken åbning kommer Carlsen med? Vil Caruana stadig kunne ryste et trick ud af ærmet? Eller vil det afslutningsvis bare minde om at spillerne forbereder sig til hurtigskak og eventuelt lynskak?

Få svaret, når Chess House åbner dørene fra kl 15 og følger 9. parti i baren ved kampstart kl. 16.

Skulle verdens to bedste ikke række spændingsmæssigt, da Norge og USA ikke er lokalt nok, så er der også rig mulighed for at opleve den stærkeste onsdags-EMT i mands minde på 1. sal i Chess House, samme dag med kampstart kl. 18:30