Aarhus Mesterskabet i skak for børn og unge

Chess House arrangerer, i samarbejde med Aarhus Skoleskak og Dokk1, Aarhus Mesterskabet i skak for børn og unge.  Lørdag den 16. februar, der er sidste lørdag i vinterferien, er de to store sale på Dokk1 rammen om et både spændende og udfordrende skakevent for børn og unge, der har lyst til at bruge hovedet og flytte med brikkerne. Der er plads til alle, både nybegyndere og de lidt mere erfarne. Den ene sal er konkurrencesalen, hvor der spilles med ur, og hvor der er opsyn af kvalificerede dommere, og i den anden sal kan man hygge sig med at lære spillet, og her kan forældre og evt. søskende, venner og bedsteforældre også være med. I konkurrencen er der præmier til de bedste og gavekort med en værdi på 200,00 kr fra Chess House til alle deltagere.  

Kom og nyd skakkens glæder i en af Aarhus’ smukkeste bygninger, lige ved vandet.

For at få alt nødvendig information skal du hente invitationen her: http://www.aarhusskoleskak.dk/files/indbydelser/GP-Aarhus.pdf