Guldhyldest


DSU’s formand Poul Jacobsen (tv) holder hyldesttalen for de to guldvindere

Mellem 40 og 50 dukkede i løbet af søndag eftermiddag op i Chess House for at være med til at hylde de to europamestre Jonas Bjerre (i midten af billedet) og Jesper Thybo (th). Efter velkomsttale fra Chess House af Thomas Vestergaard tog DSU’s formand Poul Jacobsen over og holdt den egentlige hyldesttale for de to guldvindere; her blev alle hædret, naturligvis de unge selv, men også juniorlandstræner Mads Boe, assisterende trænere, forældrene der naturligvis var til stede, ja sågar institutionen Chess House!

foto Torben Brandi Nielsen

Herefter var der snitter, chips og drikkevarer, og kort efter viste hver af de to europamestre et af deres vigtige partier fra turneringen i Rumænien. En stor del af de fremmødte måtte undervejs klæde om, de fik nemlig en T-shirt med titlen “Gulddrengene” på, på billedet ovenfor er mestrene allerede besmykket! T-shirtene var allervenligst skænket af Jan Løfbergs forlag – tak til ham, det var et super indslag, og se bare her T-shirtenes bagside:


…. der var naturligvis snak om ordlydens tvetydighed 😉

Skak blev der naturligvis også spillet, og de to mestre kunne da heller ikke holdes fra brikkerne. Jeg fik selv æren af at prøve Jesper Thybo af og må konstatere, at han er uhyggelig skarp – jeg måtte trods indædt fight ned med 0-4 !!!

foto: Torben Brandi Niels

Tak til alle der deltog i festligheden, det var en forrygende dag i Chess House!

Billeder af Gert Medom her.

Udførlig omtale på DSU her.