Første CH SUPERLYN

 


Martin Matthiesen vinder efter stor spænding den første Super Lyn

I fredags blev den første CH SUPERLYN afholdt. Thomas Vestergaard diskede op med superb retro-mad: Tarteletter, og så var bunden lagt for en god turnering! Desværre havde turneringen kun 6 deltagere, der derfor spillede dobbeltrundigt. Hvad turneringen ikke havde i deltagerantal, havde den så i spænding (!):

Turneringen knækkede som forventeligt over i to dele, og i toppen blev det et opgør mellem Martin Matthiesen, Tom Petri og mig. Tom Petri lagde ud i bedste Superlyn stil ved at vinde de 5 første, herefter afgav han en to halve, før han i 8. runde lod en officer stå i slag mod mig. Martin og jeg havde undervejs spillet 1-1, og da jeg hurtigt vandt de to sidste runder mod Per Oehlerich, blev opgøret mellem Tom og Martin afgørende:

Tom vandt det første, og situationen var nu den, at en vinder af sidste parti ville nå op til mig. Tom havde undervejs klar fordel, men Martin kæmpede indædt og vandt til sidst partiet! Dermed var der omkamp mellem Martin og mig: I første runde satte jeg en klar fordelagtig stilling og en bonde mere over styr og tabte. I sidste runde var der derimod ingen nåde, Martin tog sikkert stikket hjem, vandt omkampen 2-0, og løb dermed med førstepræmien på 400 kr!

De næste CH SUPERLYN spilles fredagene 3/11 og 1/12 kl. 19.30, og der vil igen være spisning for interesserede kl. 18.30 – følg med her på hjemmesiden og/eller Facebook! Link til turneringen her.